Aankoop spa

We zeggen het wel vaker, maar de aankoop van een spa is natuurlijk niet te vergelijken met de aankoop van een pakje boter. Het is geen geheim dat het een ware luxe is en daarom wil je uiteraard verzekerd zijn van de beste kwaliteit en vol vertrouwen je aankoop kunnen doen.

Bij Spaweb vinden wij het dan ook heel belangrijk dat wij onze klanten dit vertrouwen kunnen bieden. Dit uit zich onder andere in het feit dat wij 100% achter onze eigen producten staan. Wij blijven ons ontwikkelen, blijven up to date met onze kennis, verdiepen ons in de producten maar bovenal willen wij tevreden klanten hebben. Graag helpen en adviseren wij dan ook van A tot Z met de aankoop van je spa.

foto’s van tevreden klanten:

         

De eerste vraag die je jezelf het beste kunt stellen is de voorkeur voor een bubbelbad of hottub. Allebei prachtige producten voor optimale ontspanning maar met grote verschillen. Zo ontbreekt bij een hottub de ervaring van door jets aangestuurde massagestralen en bubbels maar heeft een hottub over het algemeen minder onderhoud nodig doordat deze niet over een filtersysteem beschikt.

Een ander groot verschil wat doorslaggevend kan zijn is dat een spa een stroomvoorziening nodig heeft.

Hierdoor zijn er op elektrisch gebied dingen waar rekening mee gehouden moet worden maar ook bijvoorbeeld de plaatsing in de tuin. Tips voor de aankoop van een spa. Een spa is een echte investering. Om te beginnen is het dus belangrijk om te kijken welk product het beste past bij jouw voorkeuren, je tuin en levensstijl. De verschillen tussen een hottub en bubbelbad kunnen hierin doorslaggevend zijn. Lees jezelf goed in. Het klinkt soms zo voor de hand liggend maar een spa vraagt om onderhoud en een zekere basis kennis. Je hoeft zeker niet alle ins en outs te weten, daar staan wij je graag in bij. Wel is het handig om te weten hoe vaak producten aan onderhoud of vervanging toe zijn. Hoeveel tijd dit gaat kosten en wat het kostenplaatje gaat zijn op langere termijn. Houd rekening met de extra energiekosten die een spa met zich meebrengt.

Een spa wordt van stroom voorzien en bij veelzijdig gebruik zal dit zeker merkbaar zijn in je maandelijkse lasten.

Wanneer je hebt besloten waar in de tuin je jouw spa wilt plaatsen houdt dan rekening met de afmetingen, de stroomvoorziening en de ondergrond. Je wilt natuurlijk dat de door jouw uitgekozen spa qua afmetingen past maar ook dat deze daar veilig kan staan. Houd ook eventuele gewenste privacy hierbij in het achterhoofd wanneer dit voor jou bijdraagt aan het spa genot. Denk ook alvast na over eventuele extra’s waarvan je wenst dat jouw spa ze heeft. Wij raden vanzelf sprekend aan om je spa aan te schaffen bij Spaweb. We zijn een klein en eerlijk bedrijf en zetten onze klant op de eerste plek.

Wij denken graag met je mee, ook voor dat je een spa aanschaft. Door een spa bij Spaweb aan te schaffen heb je een directe lijn met mensen met passie voor het vak. Geen enkele vraag is ons te gek en samen met jou zoeken we graag naar het best passende product voor jou. We leveren de spa persoonlijk bij je af. Wij komen graag in contact met onze klanten en wensen iedereen een heerlijke spa beleving. Van aankoop tot onderhoud.