Over spaweb.nl

Mijn naam is Selwin van der werf, oprichter en eigenaar van spaweb.nl
Geboren en getogen in Enschede, in deze stad mocht ik op jonge leeftijd al proeven aan het ondernemerschap. Als jong knaapje wilde ik graag zelf mijn zakcentje verdienen en onderhield ik tuinen van vrienden en kennissen. Dit groeide al snel uit tot een hoveniersbedrijf wat ik op mijn achttiende volledig zelf runde.
Door de jaren heen was ik zoekende, ondernemen zit in mijn bloed. Maar waar ligt dan toch precies mijn passie?

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen in het leven. Dingen die je graag zou willen doen of hebben. Zo wenste ik mezelf een spa toe. Hoe gaaf is het wel niet om een eigen bubbelbad te hebben? In 2014 lukte het me om een opknapper te scoren. Dagen ben ik bezig geweest met het handmatig vernieuwen van de omkasting. Helaas begaf ook de pomp en de printplaat het. Achteraf was dit mijn eerste kennismaking met het Amerikaanse besturingssysteem genaamd: Balboa.

De binnenkant van de spa trok mijn aandacht


Ik vond het prachtig om me hierin te verdiepen en al snel bleek dat ik er ook handigheid in had.

Terug naar de waan van de dag, waarin ik met een jong gezin woon achtend ben in Almelo, besloot ik de spa toch te verkopen, mijn wens was immers vervuld…
Echter bleek al snel dat ik heimwee kreeg naar de luxe van een bubbelbad, daarom besloot ik na enige tijd opnieuw een opknapper te kopen. Het betrof weer een Balboa spa. De heater, besturingskast en alle pompen draaide ik open.
Het succesvol opknappen van een spa gaf me een kick, het quitte doorverkopen van de spa maakte dat ik mijn geboren hobby kon blijven uitvoeren.


Door mij jarenlang te verdiepen in de Balboa/ Gecko systemen weet ik als geen ander hoe deze besturingskasten in elkaar zitten. Vaak kan ik problemen alleen al op het geluid detecteren en oplossen of nog beter het weten te voorkomen en juist onderhouden.

In 2021 zette ik de stap om mijn aangeboren ondernemersmentaliteit te bundelen met mijn fantastische hobby. Ik schreef mij in bij de KVK en zo is spaweb.nl geboren.
Ons huis is uitgegroeid tot de kern van ons bedrijf. We zijn klein, eerlijk en klanttevredenheid staat dan ook bij ons voorop.
Bij ons is de klant geen nummer, wij helpen anderen graag om ook hun dromen te verwezenlijken. De recensies op onze website en Facebookpagina beamen volledig hetgeen waar wij als spaweb.nl voor staan.

Familie vloggers de Bellinga’s
Zanger Frank van Etten


Wij hopen dat ons geluk zich blijft vermenigvuldigen zolang we het met jullie kunnen delen. Wij staan graag voor je klaar.