Spa


Onze spa lijn is zorgvuldig samengesteld. Wij werken samen met een zeer ervaren importeur. Door zijn jarenlange ervaring kon hij in samenspraak met ons de beste spa's zelf samenstellen. Wat maken onze spa's nou zo speciaal ten opzichte van andere dealers? - de wanden zijn extra geïsoleerd - een verstevigde bodemplaat - een dikkere kuip - kunststof panelen van zeer hoge kwaliteit - alle prijzen zijn inclusief, zodat je gelijk weet waar je aan toe bent, zonder bijkomende kosten.

Een spa of bubbelbad kopen? Kies voor de beste service & kwaliteit

Wil je een spa/ bubbelbad kopen en ben je op zoek naar de beste kwaliteit, service en garantie? Dan ben je bij spaweb op het juiste adres. Spaweb verkoopt spa/ bubbelbad modellen van onze eigen merk.

Zo werken wij met het besturingssysteem van het Canadese Gecko ®, de kuip van Aristech ® en beschikken alle modellen over de meest energiezuinige pompen die momenteel op de markt zijn. Dit is zowel beter voor het milieu als voor je energie prijs.

Spaweb is hoofdimporteur van al zijn eigen modellen‘. Dit betekent dat er geen tussen leveranciers zijn. Vrijwel al onze spa/ bubbelbaden zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ook alle onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten leveren wij direct uit onze eigen voorraad. Zo ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos genieten.